• jochenbarzeele

Speeldag 8 seizoen 21-22


2prov.B. : 't smulhoekje A. - Woudpalet B. 4 - 12

Moeilijke wedstrijd voor onze jongens tegen één van de favorieten voor promotie naar 1ste provinciale. Dit vertaalde zich al in de eerste wedstrijden van deze ontmoeting.

1-5 bijna halfweg, het was Jaron die de nul van het bord veegde. Even werd het terug een heel klein beetje spannend toen opnieuw Jaron met zijn 2de overwinning samen met Bart (1) en Fré (1) de stand naar 4-6 brachten.

Helaas, in het laatste deel van deze wedstrijd gaf onze tegenstander niets meer prijs. Zonder nog een set af te geven kwam zo de eindstand op 4-12. Voor onze invaller en fiere voorzitter Danny, werd het vooral nadien plezant!

Zo blijft onze A ploeg onderin bengelen met volgende week een belangrijke wedstrijd tegen degradatiekandidaat Eernegem.


3prov.D. : Bistrant Spanje B. - Zandvoorde E. 2 - 14

Een zware nederlaag voor onze B ploeg deze week. In de klassementen, maar vooral achter de tafel was het verschil erg duidelijk!

Jan (1) kon verrassend maar verdiend de stand op 1-0 brengen door te winnen van een D0 speelster. Maar vanaf dan stond er geen maat op onze bezoekers.

Onze jongens konden geen vuist maken en de Zandvoordse jeugd zette de stand op 1-10. Hierna verzilverde Ruben zijn enigste winstpartij van de avond.

Uiteindelijk met 2 verloren belles, na een 2-0 voorsprong kwam de eindstand op 2-14. Voor de volledigheid maakten Dieter en Stefan ook deel uit van de B ploeg deze week, maar gaven grif toe dat er niets meer in zat.

Na een mooie start, nestelt de B ploeg zich nu in de middenmoot waarbij alles dicht bijéén staat.4prov.A. : TTC Sorry Koekelare C - Oostduinkerke F 6 - 10Tekst A en B ploeg: Jochen Barzeele

Tekst C ploeg: Roeland Degrande
0 keer bekeken