• jochenbarzeele

Speeldag 7 seizoen 21-22

2prov.B. : Oostduinkerke B - 't smulhoekje A 14 - 2

In laatste instantie moest Frederik afhaken en zo vertrok onze ploeg richting de garnaalvissers al gehavend.

Alle lof naar 1 man die op niveau was bij onze ploeg. Jochen Ampoorter won 2 matchen tegen een collectief sterke tegenstander. Bart, die van het verre Antwerpen kwam na een tennisvergadering, had duidelijk nog last van de autorit. Zijn gps stond duidelijk nog niet goed afgesteld tijdens zijn wedstrijden. Enkel tegen jeugdig talent Robbe Clauw kon hij nog enigszins de schade beperken met een verlies in de Belle. Voor invaller Stefan ging het duidelijk iets te snel. 3 korte matchen, alleen tegen Marina kon hij goed weerwerk bieden. Keek duidelijk goed in haar ogen maar verloor toch ook nipt de belle.

Zo blijft onze A ploeg wel onderaan hangen in het klassement. Met een volgende thuismatch tegen Woudpalet zie ik er niet veel verandering in komen. Maar, we laten de moed niet in de pingpongsluffers zakken hoor! We blijven vechten voor ieder morzel sorry grond!

3prov.D. : Mandelhoek C. - Bistrant Spanje B. 12-4

Wat in de stand op een spannende match leek te worden, bleek voor onze restaurant jongens toch een moeilijk verhaal. Tegen de 4 beter geklasseerde spelers van Mandelhoek starten onze jongens nog goed. Dieter zette de stand al op 0-1. Helaas werd het vanaf toen éénrichtingsverkeer.

Jürgend (op het laatst nog invaller) haalde tussendoor wel een mooie overwinning tegen een D0 speler. Je bent toch nog altijd een sluwe vos Jürgend met je streken! Zo werd het 6-2 halfweg.

Enkel de laatste 2 wedstrijden konden we nog binnen halen. Dankzij opnieuw Dieter en Jonas uit Nazareth kwam zo de eindstand op 12-4 in het nadeel. Aja, en Anthon was ook mee, maar helaas geen bloemtuilen voor hem.

In de stand blijft onze ploeg nu in de middenmoot staan. Alles staat er wel dicht bijéén.


4prov.A. : Damme D - Sorry C 6 - 10Tekst A en B ploeg: Jochen Barzeele

Tekst C ploeg: Roeland Degrande
9 keer bekeken