top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 17 seizoen 2019-2020

Tweede prov.A.    :     Gullegem F.    -     ‘t Smulhoekje A.         5-11


Na een zes op zes en een zege tegen de tweede in de stand, komen de “ Anderlechtboys “ in het zicht van de top zes. Tegen de op papier sterkere tegenstander, liepen de Sorry-boys uit van 1-4, 2-6 naar 5-11. Frederik Vander Donckt, Bart Decaestecker en Philip Caudron behaalden elk een drie op vier, Jochen Ampoorter had twee zeges.



Derde prov.A.    :     Gullegem H.    -     Bistrant Spanje B.         6-10


Tegen een onvolledige ploeg werd het een gemakkelijke overwinning. Zo komt de B-ploeg op een gedeelde vierde plaats in de stand. Koen Vandenberghe en Ruben Yde behaalden een twee op drie, Martijn Devlieger en Jonas Reynaert een één op drie.



Derde prov.C.    :     Torhout C.    -     Sinnaeve Poultry C.         11-5


Tegen een verzwakte leider konden de Poultry-boys niet verrassen. Het zal voor de “ Cercle-boys “ nog knokken zijn tot de laatste speeldag. Met nog vijf wedstrijden te gaan, is er maar een kloof van drie punten op de voorlaatste, ook al bezetten we de zesde plaats. Anthon Sinnaeve en Dieter Delbarge behaalden twee overwinningen. Stefaan Roose boekte één zege en Jurgend Delbarge moest tevreden zijn met enkele setjes.



Vijfde prov.B.    :     Damme G.    -     TTC Sorry D.         16-0


Een zware nederlaag voor de jeugdploeg tegen de leider. Er is een grote kloof geslagen tussen de eerste en de rest van de reeks. Roeland en Klaas De Grande, Niels Dingenen en Robbe Schepens konden enkel een paar setjes winnen.


Tekst: Danny Kimpe

13 weergaven
bottom of page