top of page
  • Foto van schrijverjochenbarzeele

Speeldag 16 seizoen 2019-2020

Tweede prov.A.    :     ‘t Smulhoekje A.    -     Lauwe C.         9-7


Een broodnodige zege tegen Lauwe na een spannend avondje tafeltennis. Na.

een slechte start “1-4” kwamen de frietboys op toerental en halfweg was het 4-4. Na de pauze werd er een kloof geslagen naar 6-4, 8-5, waarbij Bart Decaestecker ( drie zeges ) in zijn laatste match in de belle met 14-12, de negen op het bord zette. Ook Jaron Pascal behaalde drie overwinningen, Jochen Ampoorter had er twee en Frederik Vander Donckt was op Anderlechtniveau met één zege.



Derde prov.C.    :     Sinnaeve Poultry C.    -     Roeselare C.         13-3


Tegen de laatste in de stand moest ook hier gewonnen worden gezien de volgende vier wedstrijden gespeeld worden tegen de top vier in het klassement. Er werd direct een kloof geslagen van 4-1, 6-3 waardoor de Rodenbachjongens hun moed verloren. Jochen Barzeele behaalde vier zeges, Stefan Devidt, Dieter Delbarge en Anthon Sinnaeve elk drie zeges.



Vijfde prov.B.    :     TTC Sorry D.    -     Jabbeke E          5-11


De Sorry-ploeg moest hun tweede plaats proberen veilig te stellen. Er werd deze keer gegokt  op een veteranenploeg i.p.v. de jeugdploeg. De hartjes van de oudjes sloegen sneller. Vraag is of dat een gevolg was van de pingpongstress of ging het meer om de valentijnskriebels ? Alle geluk dat er een AED-toestel beschikbaar was aan de ingang van de sporthal zodat de nodige zorgen eventueel konden worden toegediend. Na een gelijkopgaande wedstrijd van 4-4 moesten de OKRA-boys de rol lossen. Klaas De Grande behaalde twee zeges. Franky Declerck, Manfred Delameilleure en Alain Geloen moesten tevreden zijn met één zege.


Tekst: Danny Kimpe

14 weergaven
bottom of page