Wedstrijdverslag 15/04/17

Tweede prov.B : Zandvoorde A. – ’t Smulhoekje A. 10-6

De A-ploeg beet in het zand bij ” sandfurdu “. De polderploeg kon de punten nog gebruiken en was meer gedreven dan onze spelers. Alleen Frederik was op niveau met drie zeges, Jochen behaalde twee overwinningen, Bart één en Philip geen. De A-ploeg eindigt zo op de vijfde plaats van het klassement.

Derde prov.C : Zonnebeke B. – Bistrant Spanje B. 8-8

De laatste wedstrijd werd gespeeld in de Westhoek tegen de ” Sinnebechnaars “. Zunnebeke, in de volksmond, speelde met een onvolledige ploeg ( 3 spelers ). Daar tegen konden Pieter-Jan, Jochen, Franky en Stefan maar elk één match winnen en dit waarschijnlijk door het zonlicht dat te fel in hun ogen scheen.
De ploeg eindigt op een zevende plaats.

Vierde prov.C : Jabbeke C. – Sinnaeve Poultry C. 5-11

In de gemeente waar expressionist Constant Permeke zijn atelier ” De Vier Winden ” had, wervelden de Poultry-boys over de Jabbekenaars. Anthon en Jurgend wonnen elk vier keer, Lester won twee maal en Dieter boekte één zege.
De C-ploeg eindigt het seizoen op een mooie vierde plaats.

Zesde prov. D : Zandvoorde P. – TTCSORRY D. 3-7

De jeugdspelers boekten hun derde zege in de laatste match van het seizoen. Niel, Klaas en Ashano wonnen elk één maal en kregen ook een forfaitzege cadeau. Ook het dubbelspel ging naar ” Coclars “. Begeleidster Dina en alle jeugdspelers bedankt voor jullie inzet en tot volgend seizoen.

P.S.
Coc of kook = heuvel
Lars of Lare= open plek in bebost,moerassig gebied.

Coclare = Koekelare

%d bloggers like this: