Stunten!!!

Kent er iemand een groter woord voor stunten??

Gisteravond heeft onze bekerploeg (Danny-Anthon-Mikael) voor een nog straffere prestatie gezorgd dan de vorige winstpartij in de beker tegen Meulebeke!!!
Ze klopten namelijk de op papier veel sterkere tegenstander Smude A.
Smude oftewel diksmuide speelde met Bruno Biebuyck C4, Christophe Clauw D0 en Hans Vancraeynest D2.

De sorry-boys liepen al snel uit tot 1-3! Anthon verloor nog wel van Hans, maar Danny (tegen Clauw) en Mikael (tegen Bruno) raasden naar een voorsprong.
Bruno Biebuyck had er toen al zijn buik van vol na een droge 3-0 tegen Mikael! De smartphone werd er zelfs bijgehaald om te kijken of de rubbers van onze E6
wel nog reglementair waren, en dat zijn ze wel degelijk! 🙂
Na een pint en wat flauwe woordwisselingen versloeg Bruno onze plezante kippenman Anthon wel, maar onze VZ speelde wervelend Hans van de ene hoek naar de andere hoek.
2-4 dus, en opnieuw ging het dubbelspel de scherprechter worden van dit beker treffen. Na een bloedstollend en spannend mooie 5-setter wonnen Danny/Mikael van Bruno/Clauw.
Setstanden 12-10/10-12/11-9/16-18/8-11!!!!! Alstublieft!!! 2-5 en op voorsprong met de sets kon dit niet meer mis gaan!

Mikael spuugde nog eens op zij reglementair palet en versloeg ook Hans met duidelijke cijfers! Efkes ook meedelen dat onze “klets” nog maar 1 set verloor in dit bekertreffen.
Anthon speelde ook in zijn 3de match wel verdienstelijk maar winnen tegen Clauw zat er niet in.
Bruno zagen we niet meer terug voor de galawedstrijd tegen onze VZ, dus 3-6 en hop naar de halve finale!!

Met een welgemeende proficiat van Clauw zwaaiden we de smude boys uit. Ik met een kruk, Danny met het wedstrijdblad, Anthon met een kippenpoot en Mikael met zijn palet!! 🙂

Zo speelt onze bekerploeg zondag 7 april (potverdikke wie heeft er dit uitgevonden op de ronde van vlaanderendag) de halve finale en eventueel finale in de zaal van Oostende.
Nu al weten we dat we een geldprijs mogen ontvangen en dat bij eventuele winst in de halve finale mogen spelen voor de beker van Vlaanderen!!
In die halve finale spelen we tegen Lauwe A (B6-C0-C0)
Voor de niet koersliefhebbers, de wedstrijd start rond de klok van 13u30. Be there!!
Wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

WE ARE SORRY!!!
Jochen

%d bloggers like this: