Speeldag 8 seizoen 18-19

Tweede prov.B. : .t Smulhoekje A. – Roeselare A. 15-1

Tegen een, nochtans op papier, bijna gelijkwaardige tegenstander was het een gemakkelijke overwinning voor de thuisploeg. De tegenstand kon geen poot aan de grond krijgen en verloor met zware cijfers. Jaron Pascal, Bart Decaestecker en Frederik VanderDonckt behaalden een vier op vier. Philip Caudron moest één zege prijsgeven.

Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. – Gullegem I. 10-6

Tegen drie E0- en één D4-spelers, werd het toch nog even bibberen. De Gullegemnaars konden aanklampen tot 6-5 maar moesten dan de rol lossen.
Martijn Devlieger en Jonas Reynaert boekten drie zeges. Ruben Yde en Dieter Delbarge behaalden elk twee overwinningen.

Derde prov.C. : Sinnaeve Poultry C. – Palletje B. 6-10

De C-ploeg, versterkt met Tony Demeulenaere, kon niet verrassen tegen Roeselare. Er werden twee belles verloren, waardoor men geen gelijkspel uit de brand kon slepen.
Tony Demeulenaere en Jochen Barzeele wonnen elk twee maal. Koen Vandenberghe en Stefan Devidt moesten tevreden zijn met één zege.

Vijfde prov.C. : TTC Sorry D. – Nieuwpoort E. 9-7

Na een derde opeenvolgende zege van de jeugdploeg, rukken zij op naar een gedeelde vijfde plaats. Er werd snel een kloof geslagen tot 8-2 maar dan kwamen de kustjongens terug tot 8-6. Toen kon Klaas De Grande (drie zeges) de negen op het bord zetten en de drie punten thuis houden. Ashano Rommelaere, Warre Huyghebaert en Arne Van De Weghe behaalden elk twee zeges.

%d bloggers like this: