Speeldag 7 seizoen17/18

Tweede prov.B. : Wenduine B. – .t Smulhoekje A. 10-6

De tweede tegen de derde werd beslist in het voordeel van Wenduine. Frederik Vander Donckt won drie maal. Jochen Ampoorter kon twee zeges pakken, Bart Decaestecker won één maal. Pieter-Jan Swaenepoel verweerde zich goed maar kon geen match winnen.

Derde prov.D. : Gullegem I. – Bistrant Spanje B. 3-13

Na drie zeges op rij, komt de B-ploeg in de top van het klassement. Jurgend Delbarge, overgekomen van de C-ploeg, die voor de match een barbier opzocht en er met warme doekomslagen een traditionele scheerbeurt kreeg, won drie matchen, net zoals Danny Kimpe en Jochen Barzeele. Koen Vandenberghe bracht vier bloemtuilen mee naar Koekelare.

Vierde prov.B. : Damme D. – Sinnaeve Poultry C. 4-12

Een gemakkelijke zege tegen de laatste in de stand. Anthon Sinnaeve, Dieter Delbarge en Stefan Devidt behaalden elk vier zeges. Jeugdspeler Niel Dingenen deed ervaring op en verloor eervol al zijn matchen, maar kon wel een set winnen.

Zesde prov.B. : Diksmuide D. – Fiat Vanduyfhuys D. 6-4

De jeugdspelers konden de derby tegen de boterjongens niet winnen. Jammer genoeg konden ze in de laatste match met het dubbelspel geen gelijkspel uit de brand slepen. Ashano Rommelaere won twee maal, Yann Meuleman en Klaas De Grande boekten elk één zege.

%d bloggers like this: