Speeldag 4 seizoen17/18

> Tweede prov.B. : ’t Smulhoekje A. – Oostduinkerke A. 9-7
>
> De garnaalvissers die leider waren, visten het balletje achter het net en gingen met hun garnaalstaartje tussen de benen terug naar zee. De A-ploeg kon uitlopen tot 7-3, maar de bezoekers kwamen nog terug tot 8-6. Jochen Ampoorter ( twee zeges ) plaatste de negen op het bord. Frederik Vanderdonckt en Bart Decaestecker wonnen twee matchen. Jaron Pascal ( drie zeges ) moest maar één match prijs geven tegen sterkere tegenstanders. Proficiat aan de ganse ploeg !

Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. – Lauwe E. 14-2

De B-ploeg moest de broodnodige punten thuis houden tegen de tweede in de stand, om niet op de voorlaatste plaats terecht te komen. De “routiniers” Danny Kimpe en Philip Caudron ( overgekomen van de A-ploeg ), pakten vier zeges. Pieter-Jan Swaenepoel en Jonas Reynaert wonnen elk drie matchen tegen een tegenstander die zich fel verweerde maar er op cruciale momenten niet kon afmaken.

Vierde prov.B. : Sinnaeve Poultry C. – Jabbeke B. 12-4

De Poultry-boys rekten nog eens hun nek en komen in de stand terug op een gedeelde eerste plaats met vier ploegen. Koen Vandenberghe won al zijn matchen. Dieter Delbarge en Jochen Barzeele boekten samen zes zeges. Anthon Sinnaeve kon twee overwinningen boeken.

%d bloggers like this: