Speeldag 4 seizoen 18-19

Tweede prov.B. : Ieper-Heuvelland B. – ‘t Smulhoekje A. 6-10

De leider in de tweede prov. kon makkelijk de drie punten terug naar huis meenemen. Jammer dat de smeekbede van de ondervoorzitter om Houwen Dries ( 4 zeges ) een pak slaag te geven niet is gelukt en de daaraan verbonden pintjes bleven dus gesloten. Bart Decaestecker en Jaron Pascal wonnen drie matchen. Frederik Vander Donckt en Jochen Ampoorter konden 2 zeges behalen.

Derde prov.D. : Wenduine D. – Bistrant Spanje B. 8-8

De zege was binnen handbereik maar we beten toch in het zand. Na een tussenstand van 3-7 lieten de Sorry-jongens zich in slaap wiegen en zo konden de Wenduinenaars nog terug komen tot een gelijkspel. Ruben Yde, Tony Demeulenaere, Danny Kimpe en Jonas Reynaert wonnen elk de helft van de wedstrijden.

Derde prov.C. : Ieper- Heuvelland C. – Sinnaeve Poultry C. 4-12

De eerste zege van het seizoen is binnen voor de C-ploeg. In het verre Heuvelland bij de Franse grens waar GODewaarsvelde, HAZEbroek, MEERbeke en BELLE ligt.
De Goden waren de Hazen van Koekelare goed gezind. Ze konden enkele belles winnen en de Ieperlingen in de beek gooien. Koen Vandenberghe en Stefan Devidt wonnen elk vier matchen. Pieter-Jan Swaenepoel boekte drie zeges en Jochen Barzeele kwam met één loemtuil naar huis.

Vijfde prov.C. : Wenduine F. TTC Sorry D. 12-4

In Wenduine, ook wel de prinses der badsteden genoemd, speelden onze jeugdspelers verdienstelijke matchen. Onze prins Roeland De Grande won twee matchen. Ashano Rommelaere en Niel Dingenen konden één match verzilveren. Warre Huyghebaert kon in drie matchen een set winnen.

%d bloggers like this: