Speeldag 3 seizoen 18-19

Tweedeprov.B : ‘t Smulhoekje A. – Wenduine C. 9-7

Na drie speeldagen is de A-ploeg nog steeds ongeslagen. In het wedstrijdbegin werd er een kloof gemaakt van twee punten : 3-1, 4-2, 5-3, 6-4, 7-5, maar dan kon Wenduine nog de kloof dichten en werd het 7-7. Frederik Vander Donckt kroop door het gat in de muur en was de beste koekelarenaar met drie zeges en maakte de 8-7. Jaron Pascal plaatste de negen op het bord met twee zeges. Bart Decaestecker en “gatenmaker” Jochen Ampoorter behaalden eveneens twee zeges.

Derde prov. : Bistrant Spanje B. – Jabbeke A. 4-12

Tegen de leider en de zekere kampioenenploeg (4 C-spelers) konden onze jongens aanklampen tot 4-6, maar dan moesten ze de rol lossen. Philip Caudron kon twee C-spelers kloppen. Pieter-Jan Swaenepoel en Ruben Yde wonnen elk één match. Jochen Barzeele moest huiswaarts zonder C-scalp

Derde prov.C : Sinnaeve Poultry. Oostduinkerke C. 1-15

Een onuitgegeven C-ploeg met twee jeugdspelers in de rangen, konden de leiders niet bedreigen. Danny Kimpe kon één zege behalen. Anthon Sinnaeve moest zich in de belle gewonnen geven. Niel Dingenen kon bijna verrassen met een 2-3 verlies in de belle tegen een D0. Klaas De Grande speelde ook vier uitstekende matchen. Proficiat jongens, doe zo voort !

%d bloggers like this: