Speeldag 20 seizoen 18-19

Tweede prov.B. : Kortrijk B. – ‘t Smulhoekje A. 7-9

Een voorjaarsuitstap naar het zuiden van W-Vl. moest normaal een gemakkelijke zege opleveren, maar niets is minder waar. Tegen een onvolledige ploeg moesten de Sorry-boys nog alles uit de kast halen om met een zege naar huis te komen. Ouderdomsdeken Danny Kimpe spaarde krachten voor de bekerfinale en kon geen match winnen. Philip Caudron kon op één poot nog één match winnen. Bart Decaestecker had een schouderprobleem en Frederik Vander Donckt kon het niet uitleggen wegens geen stem, maar na een tussenstop met speciaal biertje OMER, was de spraak en de fun terug van de rusthuisploeg.

Derde prov.D. : Meulebeke E. – Bistrant Spanje B. 11-5

De strijd om de tweede plaats werd gewonnen door de thuisploeg. Twee spelers van de C-ploeg versterkten de B-ploeg. Stefan Devidt en Anthon Sinnaeve konden geen match winnen. Pienter-Jan Swaenepoel won de helft van zijn matchen en Ruben Yde sloot zijn seizoen af met drie mooie zeges en er werd verbroederd met de A ploeg in “Licht”ervelde.

Vijfde prov.C. : Damme E. – Sorry D. 15-1

Tegen een sterk Damme kon Klaas De Grande de nul van het bord halen en een E6 toevoegen aan zijn palmares. Ashano Rommelaere en Warre Huyghebaert moesten tevreden zijn met enkele setjes. Voor “ duivel-doet-al “ Dina Everaert waren de balletjes te klein om aanspraak te kunnen maken op een zege.

%d bloggers like this: