Speeldag 18 seizoen 18-19

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. – Oostende A. 7-9

De inzet was de tweede plaats en werd beslecht in het voordeel van de kustjongens. Het werd een spel met haasje over, maar op het eind moesten de Sorry-boys het onderspit delven. Een sterk spelende Bart Decaestecker won drie matchen. Frederik Vander Donckt kon twee overwinningen binnen halen. Martijn Devlieger won één match en moest op het nippertje enkele belles uit handen geven. Pieter-Jan Swaenepoel, voor de eerste maal mee met de A-ploeg, speelde vier sterke matchen en kon een C4 op zijn hoed steken.

Derde prov.C. : Sinnaeve Poultry C. – Oostende B. 6-10

Tegen een sterke tegenstander en na een gelijkopgaande wedstrijd met een tussenstand van 4-4 konden de bezoekers een kloof slaan. Een op dreef zijnde Koen Vandenberghe won drie maal. Stefan Devidt behaalde twee zeges en Jurgend Delbarge één. Anthon Sinnaeve moest tevreden zijn met enkele setjes.

Vijfde prov.C. : Sorry D. – Oostende G. 12-4

Klaas De Grande en Arne Van De Weghe behaalden een vier op vier. Roeland De Grande won drie matchen, Jasper Vantuyne kon één zege behalen. De jeugdploeg kan, mits nog enkele zeges, nog de top vijf halen.

%d bloggers like this: