Speeldag 17 seizoen 18-19

Tweede prov.B. : Meulebeke C. – ‘t Smulhoekje A. 7-9

De A-ploeg is nog altijd in de running voor de tweede plaats na de nipte overwinning op Meulebeke. Na een gelijk opgaande wedstrijd konden de frietboys een kleine kloof slaan van 4-6. Kapitein Bart Decaestecker ( twee zeges ) plaatste de negen op het bord. Stuurman Philip Caudron legde een geslaagd examen af door 75% van de punten te behalen. Matrozen Martijn Devlieger en Jochen Ampoorter boekten elk twee overwinningen.

Derde provD. : Kortrijk D. – Bistrant Spanje B. 3-13

In het zogenaamde Cortoriacenses kon de B-ploeg een gemakkelijke zege boeken, waardoor ze alleen op de tweede plaats komen in de rangschikking. Waar de stad vroeger het centrum van de vlasnijverheid was, zijn het nu vooral de tattooshops die de stad overnemen. Jurgend Delbarge ( vier zeges ) mag er zijn lijf bezetten met de broeltorens in de vorm van een palletje, gesponsord door de club ! Ruben Yde, Jonas Reynaert en Pieter-Jan Swaenepoel boekten elk drie zeges.

C-ploeg vrij

Vijfde prov.D. : Zandvoorde N. – Sorry D. 5-11

Tegen een onvolledig Zandvoorde kon de jeugdploeg de punten terug naar Koekelare brengen. Ashano Rommelaere, Yann Meuleman en Niel Dingenen boekten elk twee zeges. Jasper Vantuyne kon één overwinning binnen halen.

%d bloggers like this: