Speeldag 16 seizoen 17/18

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. – MenenA. 8-8

Een onvolledige A-ploeg kon toch nog een gelijkspel uit de brand slepen. De verdienstelijke Dieter Delbarge, overgekomen van deC-ploeg, kon geen match winnen maar verloor nipt twee belles.
Na tussenstanden van 2-2, 3-3, enz. kon geen van beide ploegen meer dan één punt voorsprong nemen. Bart Decaestecker, terug op niveau en Jochen Ampoorter waren beide outstanding en wonnen hun vier matchen.

Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. – Menen B. 10-5

Ook de B-ploeg was niet voltallig, maar door verkeerde klassementen moest ook een bezoeker aan de zijlijn plaats nemen. Het Bistrant-team kon gemakkelijk de overwinning thuis houden. Pieter-Jan Swaenepoel was terug de steunpilaar en won zijn drie + WO matchen. Philip Caudron kon twee + WO winnen en Anthon Sinnaeve van de C-ploeg kon ook twee scalpen + WO binnenhalen.

Vierde prov.B. : Sinnaeve Poultry C. – Knokke A. 8-8

De topper in vierde B eindigde onbeslist tussen de eerste en de tweede in de stand. Na een tussenstand van 5-5 kon de C-ploeg uitlopen tot 8-6, doch de twee laatste matchen verloren ze. Koen Vandenberghe won drie maal. Stefan Devidt behaalde twee zeges en Danny Kimpe, overgekomen van de B-ploeg, moest twee matchen prijs geven in de vijfde set. Jochen Barzeele moest zich tevreden stellen met één zege.

%d bloggers like this: