Speeldag 13 seizoen17/18

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. – Ieper A. 4-12

Tegen de leider met een B-speler was het achtervolgen vanaf het begin door het verlies van enkele belles in de eerste matchen. Frederik Vander Donckt bevestigde zijn goede vorm en won twee matchen. Jochen Ampoorter en Jaron Pascal die al met zijn gedachten in Zuid-Korea zat, konden één match verzilveren. Bart Decaestecker moest na de match zijn nederlagen uitleggen tot in de late (vroege ) uurtjes.

Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. – Ieper B. 2-14

De ieperlingen hebben nog geen enkele punt in de competitie verloren en daar kon het Bistrantteam ook geen verandering in brengen. Ook hier werden de belles verloren wat de uitslag iets vertekende. Danny Kimpe en Jochen Barzeele wonnen elk één match. Jonas Reynaert en Koen Vandenberghe verloren hun matchen.

Vierde prov.B. : Sinnaeve Poultry C. – Meulebeke G. 12-3

Twee ploegen die een speler mankeerden tegenover elkaar. De Sorry-ploeg moest proberen de tweede plaats in de stand te behouden en dat bleek geen probleem. Jurgend Delbarge, Stefan Devidt en Anthon Sinnaeve wonnen hun drie matchen.

Zesde prov.D. : Torhout H. – Fiat Vanduyfhuys D. 1-9

De derby tegen Torhout was een walk-over voor onze jeugdspelers. De TOEROETnaars werden tureluur gespeeld en de sparappels vielen in het Koekelaars mandje. Arne Vandeweghe en Niel Dingenen wonnen al hun matchen. Warre Huyghebaert moest zich één match gewonnen geven. Arne en Warre wonnen ook de dubbel

%d bloggers like this: