Speeldag 13 seizoen 18-19

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. – Zandvoorde D. 12-4

Met middenmoter Zandvoorde had de A-ploeg niet veel problemen. Zandvoorde kon aanklampen tot 6-4 maar verloor dan zes spelletjes op een rij. De A-ploeg, op één puntje van de tweede, is nog altijd in de running voor de tweede plaats. Frederik Vander Donckt behaalde vier zeges. Bart Decaestecker en Philip Caudron boekten drie overwinningen en Martijn Devlieger kon twee maal winnen.

Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. – Zandvoorde F. 14-2

De polderjongens moesten met een zware nederlaag terug naar hun thuisbasis. Met die zege en het verlies van de tweede in de stand, komen de Sorry-jongens terug tot op één punt van de tweede plaats. Ruben Yde en Pieter-Jan Swaenepoel behaalden een vier op vier, Jonas Reynaert en Jochen Barzeele boekten drie zeges.

Derde prov.C. : Sinnaeve Poultry C. – Lauwe E. 6-10

De Poultryboys moesten in de strijd tegen een rechtstreekse concurrent de duimen leggen. Ze konden aanklampen tot 5-7 maar moesten zich dan gewonnen geven. Stefan Devidt was de DUVEL voor Lauwe en won vier maal van een D4. Koen Vandenberghe won twee scalpen, dieterDelbarge en Anthon Sinnaeve konden geen eitjes pakken.

%d bloggers like this: