Speeldag 11 seizoen 18-19

Tweede prov.B. : Lauwe C. – ‘t Smulhoekje A. 7-9

Een gevleide zege voor De A – ploeg tegen Lauwe. Na een achterstand van 7-5 wonnen ze vier spelletjes op rij en zo konden ze met een zege de heenronde afsluiten, waardoor ze op een derde plaats blijven. Jaron Pascal en Philip Caudron behaalden drie zeges. Martijn Devlieger kon twee maal winnen en Ruben Yde boekte één zege.

Derde prov.D. : Tielt C. – Bistrant Spanje B. 3-13

Ook de Bistrant Spanje-ploeg sluit de heenronde af op de derde plaats. Tegen de laatste in de stand werd gemakkelijk gewonnen. Tony Demeulenaere, Pieter-Jan Swaenepoel en Stefan Devidt wonnen elk drie keer. Jonas Reynaert behaalde een vier op vier.

Derde prov.C. : HeuleA. – Sinnaeve Poultry C. 10-6

De C-ploeg kon aanklampen tot 6-5 maar moest dan de rol lossen. Zo eindigt de Poultry-ploeg op een verdienstelijke achtste plaats in hun eerste jaar in derde provinciale . Koen Vandenberghe won drie maal, Jochen Barzeele behaalde twee zeges, Jurgend Delbarge behaalde één zege en Dieter Delbarge moest genoegen nemen met de kruimels.

Vijfde prov.D. : Oostende E. – TTC Sorry D. 14-2

Tegen de leider konden de broers Yann en Roan elk één zege behalen. Arne en Ashano moesten zich tevreden stellen met enkele sets. De jeugdploeg die voor het eerst in competitie uitkwamen, eindigt op een mooie zesde plaats.

Bedankt iedereen voor jullie inzet en prettige feestdagen toegewenst !

%d bloggers like this: