Speeldag 10 seizoen 18-19

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. – Atanis B. 8-8

De A-ploeg speelde zonder stuurman en kapitein Bart. Deze liet zich vervangen door tweede stuurman Philip die het “ schip-bootje” maar in laatste instantie in veilige wateren kon houden. Na een tussenstand van 2-7 werd er in de terugronde bakboord “ Frederik” van het schip bijgestuurd en kon men zo nog langs de rechterzijde ( stuurboord ) inhalen en er toch nog een gelijkspel uit de brand slepen. Frederik Vander Donckt en Philip Caudron konden drie karpers vangen. Jaron Pascal moest de helft terug gooien en Martijn Devlieger viste naast het net.

Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. – Meulebeke E. 6-10

De strijd om de tweede plaats werd beslecht in het voordeel van de bezoekers. De Bistrant-boys keken onmiddellijk tegen een achterstand aan. Na een 3-8 tussenstand kwamen ze terug tot 6-8 maar konden dan toch geen gelijkspel meer bewerkstelligen. Jochen Barzeele en Pieter-Jan Swaenepoel wonnen elk twee maal. Tony Demeulenaere en Ruben Yde moesten zich tevreden stellen met één zege.

Derde prov.C. : Sinnaeve Poultry C. – Meulebeke D. 0-16

De rode brigade blikte de Poultry-boys in de pan of pot. De uitslag is iets overdreven daar we toch in 10 van de 16 matchen één of twee sets konden veroveren. Danny Kimpe, Anthon Sinnaeve, Jurgend en Dieter Delbarge moesten tevreden zijn met enkele kruimels.

Vijfde prov.C. : TTC Sorry D. – Damme E. 4-12

Tegen de tweede in de stand was er ook hier een directe achterstand van 3-7 waardoor de kloof te groot was halverwege. Er werden zes belles beslecht waarbij de ploegen er elk drie konden winnen.
Niel Dingenen won twee matchen, Arne Vandeweghe en Ashano Rommelaere behaalden één zege en Warre Huyghebaert verloor eervol.

%d bloggers like this: