Laatste wedstrijd seizoen 17/18 + evaluatie

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. – Brugge A. 16-0 FF

De A-ploeg eindigt op een mooie vierde plaats in de competitie. Kapitein Bart had een moeilijk seizoen en zal waarschijnlijk een klassement zakken, hij kon ook maar vier appels leggen in het mandje van de twaalf belles. Onze wereldreiziger Jaron won 70 % van zijn matchen en zal mogelijk een klassement stijgen. Frederik, onze “ vrijetijdsboer “, kon enkele mooie wortels bemachtigen voor zijn ezeltjes en stijgt mogelijk ook een klassement. Jochen nam een sterke start, maar moest nog enkele bakstenen verleggen voor zijn “ instuif “ en kon zijn goede start niet volhouden. Philip nam een raketstart en kon die aanhouden tot Nieuwjaar, maar moest dan gas minderen en kwam de laatste weken een wiel tekort aan zijn gele driewieler, maar zal niettemin toch C6 worden.

Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. – Meulebeke E. 16-0 FF

Ook Meulebeke gaf FF en de B-ploeg behaalt een vierde plaats en komt twee punten te kort voor de tweede plaats. Als de B-ploeg iedere week voltallig was geweest, lag een tweede plaats zeker binnen de mogelijkheden.
De jagers Pieter-Jan op zijn “ konijntjes “ en Jonas op zijn “ poesjes “ kenden allebei een wisselend seizoen met vallen en opstaan. Danny nam ook een “ blitzstart “ en had B-ambities, maar viel door de mand met appels en hoopt op een D4 klassement. Jochen was gestart met groen-zwarte verwachtingen, maar moest af en toe zijn vier “ vrouwtjes “ verwennen en kon zo de kersen op zijn taart niet plaatsen zoals de “ cercle boys “ hem voordeden.

Vierde prov.B : Sinnaeve Poultry C – Oostende D 11 – 5

De C-ploeg strandt op een mooie tweede plaats en speelt de eindronde om te promoveren naar derde provinciale. De kapitein Anthon van de poultry’s won 3/4 van zijn matchen en was de voortrekker van de ploeg. Koen kende een wisselend seizoen maar was bereid om in twee ploegen, zowel in derde als in vierde, te spelen, wat zeker niet gemakkelijk is. Stefan mag bijna zijn blauw-zwarte vlag uithangen, hij speelde een regelmatig seizoen en zal D6 worden. De tweestrijd tussen vader en zoon Delbarge werd gewonnen door de ouderdomsdeken. Reservespelers Fabrice en Roeland worden bij deze nog eens bedankt.

Zesde prov.B. : Fiat Vanduyfhuys D. – Nieuwpoort F. 8-2

De ploeg van Dina eindigt op een tweede plaats. Niel en Yann wonnen drie matchen, Klaas moest één match prijs geven. Voor volgend jaar zullen we waarschijnlijk starten in vijfde provinciale, waar we dan iedere week zullen spelen met vier spelers. Daarvoor rekenen we op Yann, Klaas, Niel, Ashano, Warre
Arne of Jasper. De ouders die willen rijden op verplaatsing zijn zeker welkom en meespelen kan eventueel ook.

Wij verwelkomen binnenkort een paar nieuwe spelers waarvan we echter nog geen namen kunnen vrij geven.

Onze dank gaat ook uit naar de mensen die ik mogelijk vergeten ben te noemen.

Met vriendelijke groeten,
Reporter Danny en zijn Bestuur

%d bloggers like this: