Speeldag 5 seizoen 18-19

Tweede prov.B. : ‘t Smulhoekje A. – Houthulst B. 6-10

De twee leiders van de reeks, zonder puntenverlies, maakten er spannende matchen van. Na een gelijkopgaande strijd tot 4-5 kon Houthulst uitlopen tot 5-8. In de laatste drie wedstrijden moest de Sorry-ploeg twee belles uit handen geven waardoor er nipt verloren werd van de titelkandidaat.
Baer Decaestecker en Jaron Pascal speelden zeer sterk en wonnen elk drie matchen. Philip Caudron moest zich gewonnen geven in twee belles en Jochen Ampoorter in één belle, waardoor ze geen match konden verzilveren.

Derde prov.D. : Bistrant Spanje B. – Roeselare C. 9-7

Tegen de middenmoter konden de Sorry-boys tot op het einde strijden voor de punten. Kapitein Tony Demeulenaere boekte vier belangrijke zeges. Pieter-Jan Swaenepoel won drie maal. Jonas Reynaert en Anthon Sinnaeve konden elk één match verzilveren.

Derde prov.C. : Sinnaeve Poultry C. – St. Denijs A. 9-7

Tegen een onvolledige ploeg maar met twee maal D0 in de rangen, was het strijden tot de laatste match. Na een tussenstand van 5-5 was alles nog mogelijk. De patroonheilige Sint-Dionysius koos de kant van de thuisploeg die drie belangrijke punten binnenhaalde. Ondervoorzitter Jochen Barzeele kon twee maal D0 op zijn hoed steken. Koen Vandenberghe, Stefan Devidt en Dieter Delbarge wonnen elk één match.

Vijfde prov.C. : Koekelare D. – Nieuwpoort D. 1-15

Tegen een sterk Nieuwpoort konden we toch de nul van het bord halen. Het was een mooi leerproces voor onze jeugd. Yann Meuleman won één match. Roan Meuleman, WarreHuyghebaert en Arne Van De Weghe speelden mooie matchen maar moesten toch de duimen leggen tegen de kustjongens.

%d bloggers like this: